Myslivecká kuchyně staročeská
- Autor:
- Vydal:
- Dauphin
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i... Více
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i... Více
Nejen pro čas honů, naháněk a lovů a nejen zvěřina ale i ryby a lesní plody pro všechny, kteří rádi vaří tradičně a krásně. Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce. Více jak 1000 receptů doplněných dobovými rytinami, rejstříky a vysvětlivkami.
Autor: | Růžena Záborská |
---|---|
Vydavatel: | Dauphin |
Vydáno: | 2015 |
Počet stran: | 382 |
Formáty: | ePUB, Mobi |
Velikost: | ePUB (5 MiB), Mobi (8 MiB) |
ISBN: | 978-80-727-2560-1 |
Jazyk: | Čeština |