Česká kuchařka Chodské recepty
Pouze toto vydání
Pouze toto vydání
Edice Blesk Extra Česká kuchařka pokračuje! Tentokrát se zaměří na krajové speciality. Letos ve čtyřech dílech projdeme všechny regiony České republiky a »ochutnáme« místní speciality. V prvním zamíříme do Karlovarského, Plzeňského a Jihočeského kraje. Najdete tu tedy lidové pokrmy z Chodska, části Krušných hor, Šumavy a Pošumaví, dále na pochoutky, jež se podávaly lázeňským hostům v Karlových Varech, Mariánských či Františkových Lázních, knížeti Metternichovi na zámku Kynžvart nebo šlechtě z rodu Rožmberků. Celkem 120 receptů doprovází fotografie, ke každému kraji se navíc dozvíte pár gastronomických zajímavostí. Vydejte se na kulinářské toulky po Česku, Moravě i Slezsku s námi