Do hrnku a misky
- Autor:
- Vydal:
- CPress
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich... Více
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich... Více
Pokud jste si oblíbili průmyslově vyráběné dehydrované pokrmy pro jejich rychlou přípravu, snadnou dostupnost či nízkou hmotnost, ale vadí vám umělá barviva či dochucovací látky v nich obsažené, pusťte se s pomocí této jedinečné kuchařky do přípravy jídel vlastních, která budou nejen sestavena dle vašich osobních stravovacích potřeb, ale navíc vás překvapí svou lahodnou chutí! Obsahuje recepty na: polévky (zeleninové, luštěninové, masové, houbové) hlavní jídla (kuskus, nudle) dezerty (těstoviny, kaše) Včetně receptů: bez lepku bez mléka veganských vegetariánských Přednosti doma připravených instantních jídel z této kuchařky: absence umělých barviv a dochucovacích látek možnost úpravy dle dietních omezení (laktóza, lepek apod.) možnost vegetariánské či veganské varanty neomezenost škálou průmyslově vyráběných instantních jídel vzrušující pocit kulinářského experimentátora při jejich přípravě
Autor: | Kamila Procházková |
---|---|
Vydavatel: | CPress |
Vydáno: | 2021 |
Počet stran: | 104 |
Formát: | |
Velikost: | PDF (9 MiB) |
ISBN: | 978-80-264-3504-4 |
Jazyk: | Čeština |