Co má věděti každý pekař a cukrář
- Autor:
- Vydal:
- Petit Press
Kniha sleduje cíl, aby učeň byl veden k přemýšlení o své práci, by každý počin v praxi byl zdůvodněn theorií. Aby se praxe s theorií vzájemně podporovala, zdůvodňovala, prolínala a... Více
Kniha sleduje cíl, aby učeň byl veden k přemýšlení o své práci, by každý počin v praxi byl zdůvodněn theorií. Aby se praxe s theorií vzájemně podporovala, zdůvodňovala, prolínala a... Více
Kniha sleduje cíl, aby učeň byl veden k přemýšlení o své práci, by každý počin v praxi byl zdůvodněn theorií. Aby se praxe s theorií vzájemně podporovala, zdůvodňovala, prolínala a doplňovala, neváhal jsem navštíviti celou řadu dílen, abych nabytých zkušeností použil při sestavování této práce. Příručka pro pekaře a cukráře ze Zlatého fondu SME.
Autor: | Norbert Axmann |
---|---|
Vydavatel: | Petit Press |
Formáty: | ePUB, Mobi |
Velikost: | ePUB (1 MiB), Mobi (256 kiB) |
ISBN: | 978-80-559-0785-7 |
Jazyk: | Čeština |