Biohacking
- Autor:
- Vydal:
- Práh
Každé lidské tělo se může dožít 120 let. Ano, i to vaše. Proč se většina z nás tak vysokého věku nedožije? Za tím jsou stovky důvodů. Životní styl, strava, stres, nedostatek spánku, které... Více
Každé lidské tělo se může dožít 120 let. Ano, i to vaše. Proč se většina z nás tak vysokého věku nedožije? Za tím jsou stovky důvodů. Životní styl, strava, stres, nedostatek spánku, které... Více
Každé lidské tělo se může dožít 120 let. Ano, i to vaše. Proč se většina z nás tak vysokého věku nedožije? Za tím jsou stovky důvodů. Životní styl, strava, stres, nedostatek spánku, které vedou k civilizačním i jiným chorobám, chronickým i akutním. Biohacking je moderní metoda, jak snížit dopady všech negativních vlivů a zvýšit pravděpodobnost, že se dožijeme opravdu vysokého věku. A navíc si výrazně prodloužíme také takzvaný věk ve zdraví, tedy dobu, po kterou jsme fyzicky i duševně fit. Alžběta Shejbalová se biohackingu aktivně věnuje již řadu let. Své poznatky postupně představuje v seriálu Biohacking na zpravodajském portálu newstream.cz a nyní je uceleně předkládá také v knižní podobě. V knize Biohacking tak najdete nejnovější poznatky z medicíny, biochemie, farmakologie, ale také z výživového poradenství nebo psychologie. Tělo totiž funguje na 100 procent jen tehdy, pokud je v souladu tělesná a duševní stránka. Dozvíte se, jak přesně fungují vitamíny, které aminokyseliny má cenu přijímat v potravě, nebo třeba jak si máte sestavit jídelníček tak, abyste se vyhnuli všem problémům spojovaným se současnou moderní, tedy extrémně procesovanou stravou. A dojde také na nejdůležitějšího a nejpodceňovanějšího přítele každého – spánek. Chcete žít déle, lépe, zdravěji a víc v pohodě? Tak právě v této knize najdete celou řadu zásadních informací z nejnovějších výzkumů lidského těla a jeho fungování.
Autor: | Alžběta Shejbalová |
---|---|
Vydavatel: | Práh |
Vydáno: | 2024 |
Počet stran: | 216 |
Formáty: | ePUB, Mobi |
Velikost: | ePUB (2 MiB), Mobi (3 MiB) |
ISBN: | 978-80-7696-036-7 |
Jazyk: | Čeština |